Burse DAAD pentru studii in Germania in 2013-2014

Urmatorul email despre bursele DAAD a ajuns la echipa LSRS:

“Stimate doamne, Stimați domni,

Serviciul German de Schimb Academic oferă și în acest an academic 2013/2014 peste 100 de burse individuale pentru studenți, absolvenți, doctoranzi și cercetători.

Sunt finanțate atât cursuri de limbă si programe de masterat, însă și stagii de cercetare în cadrul programelor de doctorat. Doresc totodată să vă atrag în mod special atenția asupra faptului că în cadrul multor programe se pot face aplicații și în limba engleză.

Ca anexa vă transmit o descriere succintă a celor mai importante programe de burse ale noastre.

O descriere completă a ofertei de burse pentru anul universitar 2013/2014 o găsiți aici:

http://issuu.com/daadromania/docs/brosch_re_rumaenisch_pdf?mode=window&viewMode=doublePage

M-așbucura dacă ați putea face cunoscută oferta noastră printre colegii si studenții universității dvs. și vă mulțumesc anticipat pentru sprijinul acordat.

Cu deosebită considerație

Katja Lasch

Director

Centrul de Informare DAAD


DAAD-Informationszentrum (IC)
Str. Buzesti 61, Bl. A6, ap. 59
011013 Bucuresti
ROMANIA

Tel./Fax: +40 21 310.15.40
e-mail: info@daad.ro
http://www.daad.ro
Facebook: DAADRomania”

 

Gasiti documentele atasate aici:

 

Comunicat de Presa

 

DAAD_Stipendien_Kurz_RO

 

One Reply to “Burse DAAD pentru studii in Germania in 2013-2014”

  1. Sunt absolvent al Facultăţii de Teologie Sibiu, promoţia iulie 2005, cu media de licenţă 10; În 2007 am absolvit cursurile masteratului “Doctrină şi Cultură” din cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă Bucureşti; am urmat cursuri de limba germană, cu certificat eliberat de Goethe Institut în 2007; între anii 2007-2012 ( cu unele întreruperi) am urmat studii aprofundate de Teologie evanghelică în Germania(Filozofia şi Psihologia Religiilor ş.a.), în cadrul unui masterat cu bursă, absolvit în 2012; am obţinut testul DaF cu punctaj maxim, atestatul TOEFL pt. Lb. engleză; am urmat două cursuri de limba germană (Aprofundare gramatică şi vocabular şi Folosirea limbei germane în context academic) în Germania, Marburg. Vă rog să-mi comunicaţi ce burse de doctorat pot accesa în cadrul programului derulat de Dvs. Locuiesc în Germania, Tubingen.Vă mulţumesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *